Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда дітей Донецької області стала третьою за підсумками змагань «Схід і захід разом!» на Львівщині

4-6 серпня у Львівській області відбулися змагання серед сільських спортсменів «Схід і захід разом!», де кращих визначали юнаки та дівчата до 15 років, які належать до територіальних організацій Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Традиційно учасниками заходу із символічною назвою стали представники східного та західного регіонів України – Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Нагадаємо, Донеччина гостинно прийняла дорослих спортсменів влітку 201720182019 і 2020, 2021 років, а Львівщина – дітей в 2019-му, 2020-му.

Змагання в містечку Пустомити провели в 3 видах спорту: парковому волейболі (4 дівчини на майданчику), футзалі на штучному полі (склад команди – 7 юнаків) та настільному тенісі (склад команди – 1 юнак та 1 дівчина). За їх підсумками команда Донецької області, яку представили діти з Миколаївської та Лиманської територіальних громад (тренери Наталія Лавриненко та Руслан Байчіков), стала бронзовим призером. Переможець – збірна Львівської області, «срібло» здобули представники Івано-Франківської області.

Хлопців і дівчат відзначили грамотами, медалями та кубками відповідного ступеню Львівської територіальної організації ВФСТ «Колос», пам’ятними сувенірами від управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Додамо, що в рамках культурно-освітньої програми для учасників заходу «Схід і захід разом!» було організовано розважально-спортивні вікторини, екскурсії по місту Львову та пізнавальну поїздку на стадіон «Арена Львів».

 
 
09.08.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах