Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донецької області виграла спортивні змагання «Схід і захід разом!» у Львові

14-16 вересня в місті Львів відбулися спортивні змагання серед сільських спортсменів «Схід і захід разом!», присвячені 70-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Традиційно учасниками заходу із символічною назвою стали представники східного та західного регіонів України – Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Нагадаємо, Донеччина гостинно прийняла дорослих спортсменів влітку 2017, 2018, 2019 і 2020 років, а Львівщина – дітей 2004 року народження та молодше в липні 2019-го.

Цьогоріч змагання у Львові зібрали юнаків і дівчат 2005 року народження та молодше, які визначали кращих у таких видах спорту: волейбол (дівчата), футбол (юнаки) та настільній теніс (юнаки та дівчата).

За підсумками цікавої та запеклої боротьби в загальному заліку команді Донецької області вдалося вибороти перемогу, маючи в активі 216,5 очок. На другому місці – команда Івано-Франківської області (214,5 очок), на третьому – Львівська область (210 очок), на четвертому – Луганська область (183 очка).

Найкраще юні спортсмени Донеччини проявили себе у футболі, де стали першими. У волейболі наші дівчата посіли друге місце, поступившись суперницям зі Львівщини. У третьому виді спорту – настільному тенісі – тріумфували представники Івано-Франківщини.

Додамо, що в рамках культурно-освітньої програми для учасників заходу «Схід і захід разом!» було організовано розважально-спортивні вікторини, насичені екскурсії містом та пізнавальну поїздку на стадіон «Арена Львів».

 
 
 
 
17.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах