Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Призерами змагань «Схід і захід разом!»-2018 стали команди Донеччини, Луганщини і Львівщини

З 29 червня по 1 липня і Святогірську відбулись Комплексні змагання «Схід і захід разом!». В шістьох видах спорту змагались найкращі спортсмени ГО ВФСТ «Колос» з Донецької, Луганської, Івано-Франківської, Львівської областей, а також команди нацгвардійців ВЧ №3035 і Краматорського прикордонного загону.  

Яскраве відкриття традиційних змагань відбулось в оздоровчому комплексі «Перлина Донеччини», на футбольному полі зі штучним покриттям. На парад вийшли шість команд, їхні капітани разом підняли прапор України, а потім і прийняли хліб-сіль і дарунки від організаторів змагань.

Учасників змагань привітали директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник голови Центральної ради ВФСТ «Колос» Михайло Вінтоняк, директор комплексу «Перлина Донеччини» Андрій Остроцький.

До мешканців східних і західних областей України звернувся директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик: «Доброго дня, шановні учасники, судді, глядачі! Мені дуже приємно, що «Перлина Донеччини» щиро і гостинно зустрічає вас на цих традиційних змаганнях. Я сподіваюсь, що сьогодні ви продемонструєте гідність і спортивну підготовку, а також зустрінете старих друзів і познайомитесь з новими. І це дійсно надасть нам можливість об’єднувати схід і захід країни Адже ми з вами разом! Разом виборюємо медалі для України на міжнародних змаганнях, Олімпійських і Паралімпійських играх. Я впевнений, що ми й надалі ми будемо товаришувати і разом будувати єдину Україну. Зі святом вас!». 

Святковий настрій спортсменам-аматорам створили вокальні і танцювальні номери у виконанні талановитих мешканок Донеччини. Всі учасники сгуртувались для спільного фото на згадку, а потім  рушили на спортивні майданчики визначати переможців у шістьох видах змагальної програми.

Командні результати

Загальнокомандний залік. 1. Донецька (360 очок), 2. Луганська (354), 3. Львівська (239), 4. Івано-Франківська (181), 5. Нацгвардійці (146), 6. Прикордонники (63).

Волейбол. 1. Львівська, 2. Донецька, 3. Луганська, 4. Прикордонники, 5. Івано-Франківська, 6. Нацгвардійці.

Гирьовий спорт. 1. Донецька, 2. Луганська, 3. Львівська, 4. Нацгвардійці.

Армспорт. 1. Луганська, 2. Донецька, 3. Івано-Франківська, 4. Нацгвардійці, 5. Львівська.

Шахи. 1. Луганська, 2. Львівська, 3. Донецька,  4. Івано-Франківська, 5. Прикордонники, 6. Нацгвардійці.

Шашки. 1. Донецька, 2. Луганська, 3. Львівська, 4. Івано-Франківська, 5. Нацгвардійці.

Настільний теніс. 1. Донецька, 2. Львівська, 3. Луганська, 4. Івано-Франківська, 5. Нацгвардійці, 6. Прикордонники.

Призери особистих змагань

Гирьовий спорт. До 70 кг. 1. Євген Нескреба (Донецька), 2. Євген Лисянський (Донецька). До 90 кг. 1. Володимир Андрейчук (Львівська), 2. Віктор Шейко (Луганська), 3. Роман Урозалієв (Луганська). Понад 90 кг. 1. Іван Шпаков (Луганська), 2. Сергій Четверіков (Донецька).

Армспорт. До 70 кг. 1. Андрій Зуяков (Донецька), 2. Роман Урозалієв (Луганська). 3. Андрій Кущій (Донецька). До 90 кг. 1. Сергій Шепітько (Луганська),

2. Богдан Зуяков (Донецька), 3. Максим Фарафонов (Донецька). Понад 90 кг. 1. Віталій Юрков (Луганська), 2. Ілля Коробський (Донецька), 3. Артур Тараненко (Донецька).

Шахи. 1. Олег Бойко (Львівська), 2. Олег Старицький (Луганська), 3. Денис Дібров (Донецька). 1. Ольга Петрова (Луганська), 2. Тетяна Кирилова (Донецька), 3. Євгенія Подлубная (Донецька). 

Шашки. 1. Віктор Рокіщук (Донецька), 2. Олег Бойко   (Львівська), 3. Олександр Білан (Луганська). 1. Людмила Нечитайло (Луганська), 2. Надія Попова  (Донецька), 3. Ольга Стрешинська (Львівська).

Настільний теніс. 1. Володимир Окопний (Львівська), 2. Дмитро Юрков (Донецька), 3. Володимир Плосконос (Донецька). 1. Олена Гімісилі (Донецька), 2. Альона Стукачова (Луганська), 3. Надія Баволяк (Львівська).

01.07.2018

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах