Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда школярів Донецької області стала другою на спортивних іграх «Схід і захід разом!» у Сприні

17-18 липня в селі Сприня Самбірського району Львівської області на території спортивно-туристичного оздоровчого комплексу «Прикарпаття» відбулися спортивні ігри серед сільських спортсменів «Схід і захід разом!».

Традиційно учасниками заходу із символічною назвою стали представники східного та західного регіонів України – Донецької, Луганської, Івано-Франківської та Львівської областей. Тільки, на відміну від попередніх турнірів, що пройшли на Донеччині влітку 2017 та 2018 років, а також 5-7 липня 2019 року, звання кращих виборювали не дорослі, а діти – юнаки і дівчата 2004 року народження та молодше.

Змагання в Сприні провели в 3 видах спорту: парковому волейболі (4 дівчини на майданчику), футзалі на штучному полі (склад команди – 7 юнаків) та настільному тенісі (склад команди – 1 юнак та 1 дівчина).

Гідно проявити себе вдалося юним спортсменам Донецької області. Вони стали другими в парковому волейболі та посіли 3 командне місце в настільному тенісі. Здобувши в міні-футболі перемоги над представниками Львівщини та Луганщини, наші хлопці вирішували долю першого місця в загальнокомандному заліку змагань у матчі зі збірною Івано-Франківщини. Підсумком цього протистояння стала нічия, яка принесла школярам Івано-Франківської області головний трофей, а Донеччині – «срібло». Третє місце в комплексному заліку посіла команда Львівської області.

Додамо, що в рамках культурно-освітньої програми для учасників заходу «Схід і захід разом!» організували пізнавальну поїздку на стадіон «Арена Львів» та екскурсію по місту Львову.

 
 
20.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах