Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Кікбоксерка Донеччини Наталія Мартюхіна стала четвертою на Всесвітніх іграх - 2017

26-27 липня у Вроцлаві (Польща) у рамках X Всесвітніх ігор проходили змагання з кікбоксингу.

Серед жінок Україну та Донецьку область представляла одна спортсменка – 25-річна майстер спорту України міжнародного класу Наталія Мартюхіна родом з Горлівки, яка зараз мешкає в Торецьку.

Наталія виступала у ваговій категорії до 60 кг. 26 липня вона в першій зустрічі перемогла росіянку Тетяну Пономарьову, але в півфіналі поступилася мексиканці Меліссі Ачевес Мартинес. Наступного дня, 27 липня, Мартюхіну чекав вирішальний поєдинок за бронзову медаль, але наша кікбоксерка, на жаль, зазнала поразки – її суперницею була Набіла Табіт із Марокко. Таким чином, за підсумками змагань Наталія посіла 4 місце.

Тренером Мартюхіної є Віталій Лі. Зазначимо, що серед досягнень спортсменки  – перемога в розділі лоу-кік на чемпіонаті Європи 2012 року, «бронза» у розділі лоу-кік на чемпіонаті світу 2015 року. У 2016 році в розділах К-1 Наталія була бронзовою призеркою чемпіонату Європи у Мариборі (Словенія), другою на Кубку Європи в Карловаці (Хорватія) та Кубку світу в Ріміні (Італія), третьою на Кубку світу в Будапешті (Угорщина). У поточному 2017 році здобула «срібло» Кубку світу в Будапешті (Угорщина) у розділі К-1 та «бронзу» Кубку світу в Ріміні (Італія) у розділі кік-лайт.

На X Всесвітніх іграх Донецьку область усього представляло три спортсмена. У пауерліфтингу серед чоловіків у надважкій категорії Олексій Рокочий з Лиману здобув «золото», а Олексій Бичков з Краматорська був дискваліфікований.

 

Фото - Спортивний комітет України (Courtesy Photo)

28.07.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах