Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наталія Мартюхіна здобула «бронзу» чемпіонату Європи з кікбоксингу

З 23 по 30 жовтня в словенському місті Марибор проходив чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO в розділах «лоу-кік», «К-1» та «лайт-контакт».

Донецьку область у складі збірної команди України вдало представила спортсменка родом з Горлівки Наталія Мартюхіна, яка зараз мешкає в Торецьку. Вона є вихованкою обласної дитячо-юнацької спортивної школи з кікбоксингу, тренується під керівництвом Віталія Лі.

У розділі «К-1» у ваговій категорії 60 кг Наталія виборола бронзову медаль. Завдяки цьому виступу Мартюхіна стала володаркою ліцензії на участь у Всесвітніх іграх, які відбудуться влітку 2017 року в польскому місті Вроцлав.

Усього за найвищі місця на чемпіонаті Європи змагалися 550 кращих кікбоксерів з 40 країн.

 

Біографічна довідка

Мартюхіна Наталія Олегівна народилася 19 січня 1992 року в місті Горлівка.

Кікбоксингом почала займатись з 12 років. В 2013 році їй було присвоєно звання майстра спорту міжнародного класу. Вона – неодноразова чемпіонка України, чемпіонка Європи 2012 року, бронзова призерка чемпіонату світу 2015 року, призерка Кубку Європи та Кубків світу. Наталія Мартюхіна – студентка Донбаської державної машинобудівної академії. Особистий тренер – Віталій Терентійович Лі.

 
31.10.2016

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах