Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


488 нагород здобули спортсмени Донецької області на міжнародних змаганнях з початку 2023 року, із них 5 – минулого тижня

У річній скарбничці області:

199 золотих,
151 срібна,
138 бронзових медалей.

Олімпійці вибороли 189 нагород, неолімпійці – 238, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 61.

Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!

Протягом тижня з 14 по 20 серпня поточного року представники Донеччини вибороли 5 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 1 золота, 2 срібні та 2 бронзові. Визначні результати за кордоном наші атлети показали в п’яти видах спорту.

► Боротьба вільна

На чемпіонату світу з вільної боротьби серед спортсменок віком до 20 років, що тривав 16-18 серпня в йорданській столиці Аммані, «срібло» у ваговій категорії до 53 кг здобула Марія Єфремова з міста Бахмут. Вона навчається в Донецькому обласному спеціалізованому фаховому коледжі спортивного профілю ім. С.Бубки та є спортсменкою змінного складу відділення вільної боротьби Школи вищої спортивної майстерності регіону.

► Велоспорт

У чоловічих змаганнях велосипедної гонки на шосе класу 1.2 «Grand Prix Kaisareia», яка відбулася 19 серпня в турецькому місті Кайсері, переміг Анатолій Будяк – представник Школи вищої спортивної майстерності Донецької області та Лиманської громади.

► Спортивне орієнтування

До числа кращих на чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування серед ветеранів, що з 11 по 18 серпня прийняло словацьке місто Кошиці, увійшов Ігор Кузьмін з Маріуполя. Він посів 3 місце у фіналі на довгій лісовій дистанції у віковій категорії M50-B.

► Триатлон

Бронзову медаль у змішаній естафеті на Кубку Європи з триатлону серед юніорів у складі збірної команди України здобув Іван Ткаченко – вихованець Школи вищої спортивної майстерності Донецької області, представник міста Слов’янськ. Змагання пройшли 20 серпня в столиці Молдови Кишиневі.

► Шахи

Срібною призеркою міжнародного турніру з шахів «Olomoucké šachové léto – Memoriál Jaroslava Fuksíka», що відбувся 11-19 серпня в чеському Оломоуці, стала Тетяна Бакланова з Маріуполя.

 
24.08.2023

Новини

Перелік спортивних секцій для ВПО з Донеччини

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах