Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борчиня з Бахмута Марія Єфремова – віцечемпіонка світу U20 у Йорданії

На змаганнях чемпіонату світу з вільної боротьби серед спортсменок віком до 20 років, що тривали з 16 по 18 серпня в йорданській столиці Аммані, одну із трьох нагород збірної України здобула представниця Донецької області.

17-річна Марія Єфремова з міста Бахмут стала срібною призеркою у ваговій категорії до 53 кг. На шляху до фіналу вона достроково перемогла 3 борчинь: з рахунком 4:0 – Ніколь Красімірову Крумову (Болгарія), з рахунком 2:0 – Гультакін Ширінову (Азербайджан) та Кеті Бріанну Гомез (США). У вирішальній сутичці за «золото», що тривала повних 6 хвилин, Єфремова поступилася представниці Індії Антім Антім, яка на два роки старша за українку, є чинною віцечемпіонкою Азії та чемпіонкою світу серед юніорок-2022.

Марія Єфремова навчається в Донецькому обласному спеціалізованому фаховому коледжі спортивного профілю ім. С.Бубки та є спортсменкою змінного складу відділення вільної боротьби Школи вищої спортивної майстерності регіону. У своєму активі має золоті медалі чемпіонатів Європи трьох вікових груп – U15 (2021 року), U17 (2021 і 2022 років), U20 (2023 року), а також чемпіонатів світу U17 (2021 і 2022 років).

Наставники Марії – заслужені тренери України Андрій та Максим Єфремови.

 

Світлини – United World Wrestling

 
 
18.08.2023

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах