Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


392 нагороди вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, з них 11 – минулого тижня

392 нагороди вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, з них 11 – минулого тижня
 
У річній скарбничці області:
183 – золоті, 
133 – срібні, 
76 – бронзові медалі.
 
Олімпійці здобули 218 нагород, неолімпійці – 144 медалі, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 30 нагород. 
 
Дякуємо атлетам, тренерам, лікарям – усім, хто продовжує тримати спортивний фронт! Цінуємо кожну медаль, здобуту для України!
 
Протягом тижня, з 19 по 25 вересня поточного року, представники Донеччини вибороли 11 медалей на міжнародних змаганнях, з яких 7 золотих, 3 срібні та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали у декількох видах спорту.
 
► Вітрильний спорт
 
Маріупольський спортсмен Валерій Кудряшов виборов бронзову медаль у виді програми ILCA7 серед чоловіків на етапі Кубка Європи з вітрильного спорту, який проходив з 24 по 26 вересня в чеському місті Докси. 
 
► Дзюдо
 
Вдалим видався другий поспіль тиждень для дзюдоїсток Донеччини. 
 
Вікторія Сотник, яка представляє Лиманщину, стала срібною призеркою у ваговій категорії 57 кг на міжнародному турнірі з дзюдо U18 та U16 «Memorialul Aurel Cimpeanu», який з 23 по 25 вересня відбувся у місті Фокшани (Румунія).
 
Також срібною призеркою індивідуального чемпіонату Південної Німеччини U18, який проходив 25 вересня, стала Тетяна Соцька, яка виступає у ваговій категорії 78 кг та представляє місто Слов’янськ.
 
► Сумо
 
Двоє представників міста Бахмут здобули чотири золоті нагороди Кубку Європи з сумо, який з 23 по 25 вересня відбувся в місті Седльце (Польща). Три з них виборов Олександр Вересюк: у абсолютній ваговій категорії, ваговій категорії 115+ кг та командній першості. Ще одну золоту медаль додала Єлизавета Моренко у ваговій категорії 80+ кг. 
 
► Інваспорт. Шахи, пауерліфтинг, веслування академічне 
 
Другий тиждень поспіль представники Донеччини відзначились на міжнародних змаганнях серед спортсменів з інвалідністю.
 
На чемпіонаті світу з шахів серед спортсменів з порушеннями слуху, який з 14 по 24 вересня пройшов у місті Варшава (Польща), представники Донеччини здобули золоту і срібну нагороди. Тетяна Бакланова, яка представляє місто Маріуполь, у складі збірної України стала переможницею командних змагань серед жінок (тижнем раніше вона стала чемпіонкою з бліц-шахів серед жінок). Олексій Філіппських з Краматорська – срібний призер на змаганнях серед чоловічих команд. 
 
Ярослав Коюда, який представляє місто Слов’янськ, здобув золоту медаль у міксті на чемпіонаті світу з академічного веслування серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, який з 18 по 25 вересня пройшов у чеському місті Рачице. 
 
Спортсмен з Маріуполя Антон Крюков став переможцем у ваговій категорії до 107 кг на чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, який з 24 по 29 вересня відбувся у місті Тбілісі (Грузія). 
 
 
 
29.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах