Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Антон Крюков здобув «золото» чемпіонату Європи-2022 з пауерліфтингу

З 24 по 29 вересня в місті Тбілісі (Грузія) триває чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. У змаганнях беруть участь 155 спортсменів з 30 країн Європи.

У складі збірної команди нашої держави Донецьку область представляє майстер спорту України міжнародного класу Антон Крюков з Маріуполя. Через збройну агресію росіян наш атлет не мав можливості провести повноцінну підготовку до змагань, опинившись в окупації в Маріуполі. Замість тренувань йому довелось боротися за життя – ховатись у підвалі від обстрілів. Лише через три місяці Антону вдалось виїхати з окупації та почати підготовку до континентального чемпіонату.

Незважаючи на брак підготовки, Антон Крюков чудово виступив на європейському помості в Тбілісі. Наш атлет зафіксував штангу вагою 230 кг, що забезпечило йому золоту нагороду чемпіонату Європи у ваговій категорії до 107 кг. Срібним призером став Штефан Рошка з Молдови з результатом 187 кг, бронзовим призером – Міхал Салва з Польщі з результатом 186 кг.

Також Антон Крюков здобув срібну медаль відкритого чемпіонату Європи, в якому змагались спортсмени з усього світу. Переможцем відкритого чемпіонату став монгольський спортсмен з результатом 254 кг.

«Я задоволений своїм результатом. Вважаю, що ми виконали завдання-мінімум і завдання-максимум», – сказав Антон Крюков.

«Коли три місяці сидиш у підвалі без тренувань і потім маєш лише три місяці, аби набрати свою найкращу форму… Антон Крюков зробив неможливе», – зазначив головний тренер національної команди Олександр Алфьоров.

26.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах