Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


До Дня фізичної культури і спорту України актив Донеччини відзначили нагородами

На засіданні колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації, що відбулося 5 вересня, провели урочисте нагородження з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

«Сьогодні ми маємо приємну місію – напередодні Дня фізичної культури і спорту України відзначити актив Донецької області. Спортивне життя регіону триває, незважаючи на всі складнощі, що спричинила російська збройна агресія проти України. З обласного бюджету виділяється фінансування задля подальшого розвитку сфери та досягнення нових перемог, за що спортивна громадськість висловлює сердечну вдячність голові Донецької обласної державної адміністрації, начальнику обласної військової адміністрації Павлу Кириленку, а також всім департаментам та управлінням облдержадміністрації, які зробили це можливим. Сьогодні це в рази цінніше, ніж раніше. Упевнений, що зі свого боку атлети та тренери Донеччини намагатимуться й надалі робити все, аби державний гімн та прапор України якнайчастіше були представлені на міжнародних п’єдесталах пошани», - зазначив начальник управління Володимир Мицик.

Сертифікати на виплату одноразових грошових винагород за успішні виступи на XI Всесвітніх іграх, що відбулися з 7 по 17 липня 2022 року в американському місті Бірмінгем, отримали: Володимир Рисєв – чемпіон з пауерліфтингу у важкій категорії; Олексій Бичков – чемпіон з пауерліфтингу в надважкій категорії, особистий тренер Володимира Рисєва та бронзового призера змагань у важкій категорії Данила Ковальова; Альона Бичкова – особистий тренер Олексія Бичкова, тренер Володимира Рисєва та Данила Ковальова; Сергій Федоренко – особистий тренер бронзової призерки змагань у легкій ваговій категорії Анастасії Дерев’янко.

Подяками Міністерства молоді та спорту України відзначені: Сергій Горбунов – заступник начальника управління - начальник відділу організаційно-кадрової роботи управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, Костянтин Кірпулянський – директор Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Подяку Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації висловлено чемпіонам XI Всесвітніх ігор Олексію Бичкову та Володимиру Рисєву, тренеру бронзової призерки XI Всесвітніх ігор Анастасії Дерев’янко Сергію Федоренку.

Листи подяки Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації отримали: Сергій Головченко – директор Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Антон Діденко – директор КНП «Донецький регіональний центр спортивної медицини», Крістіна Русінова – директор Школи вищої спортивної майстерності, Костянтин Кірпулянський – директор Обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, Альона Бичкова – тренер-викладач з пауерліфтингу Обласної ДЮСШ для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків, Віктор Лис – заслужений тренер України з легкої атлетики, тренер-викладач Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю.

Також працівники фізкультурно-спортивних організацій регіону були відзначені почесними грамотами та подяками управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

«Вітаю всіх нагороджених особисто та передаю теплі побажання наснаги до подальших здобутків від начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка. Праця кожного з вас – це важливий внесок у зміцнення та примноження славних спортивних традицій Донеччини», - резюмував Володимир Мицик.

 
 
 
 
 
07.09.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах