Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володимир Рисєв – чемпіон XI Всесвітніх ігор з пауерліфтингу, Данило Ковальов – бронзовий призер

За підсумками другого змагального дня XI Всесвітніх ігор у американському Бірмінгемі пауерліфтери з міста Краматорськ Донецької області принесли до скарбнички України дві нагороди.

9 липня в чоловічому турнірі у важкій ваговій категорії, де кращих визначали представники Американських Віргінських Островів, США, Бельгії, Бразилії, Данії, Еквадору, Монголії, Норвегії, України та Швеції, володарем «золота» став 41-річний Володимир Рисєв, бронзовим призером – 26-річний Данило Ковальов.

У праві присідання Володимир та Данило показали результати 387,5 кг і 402,5 кг відповідно, у жимі лежачи – 270 кг і 295 кг, у становій тязі – 345 кг і 315 кг. Сума триборства Рисєва склала 1002,5 кг при особистій вазі 92,75 кг, що в перерахунку за формулою IPF становить 108,87 балів, підсумок Ковальова при особистій вазі 104,25 кг – 1012,5 кг у сумі триборства та 103,83 бали за формулою IPF.

Підготували спортсменів тренери з Краматорська Олексій та Альона Бичкови.

В актуальному командному заліку XI Всесвітніх ігор збірна України посідає друге місце після Колумбії, маючи 17 медалей (6 золотих, 6 срібних, 5 бронзових), з яких три здобули спортсмени Донецької області. Нагадаємо, днем раніше бронзовою призеркою в легкій вазі серед жінок у пауерліфтингу стала представниця Дружківки Анастасія Дерев’янко.

Вболіваймо за українських спортсменів разом!

 
 
 
 
 
 
10.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах