Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донецької області – серед кращих на змаганнях у Болгарії

Черговими здобутками спортсмени Донеччини з триатлону відзначилися на відкритих стартах чемпіонату Болгарії в естафеті-мікст і на спринтерській дистанції, що пройшли 2-3 липня в місті Бяла.

Попри спеку – температура повітря сягала 35 градусів – вихованці Школи вищої спортивної майстерності регіону та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, які представляють Слов’янськ, вибороли низку нагород.

На спринтерській дистанції, що включає 750 м плавання, 20 км велогонки і 5 км бігу, серед жінок перемогу здобула Маргарита Крилова, третьою стала Варвара Мухіна. Серед чоловіків на другу сходинку п’єдесталу пошани піднявся Іван Шевченко.

Змагання юніорок виграла Олександра Заровна, другий результат серед юніорів показав Іван Ткаченко. Захар Цівковський виявився кращим у віковій категорії кадети, Олександр Потрубач – третім серед юнаків.

У олімпійській дисципліні естафета-мікст команда триатлетів Донецької області, до якої увійшли Варвара Мухіна, Максим Стародубцев, Вероніка Горобець та Іван Ткаченко, посіла 2 місце.

Нагадаємо, з 20 квітня триатлети Донеччини під керівництвом тренерів Георгія та Ольги Драгулян проводять підготовку до міжнародних турнірів у болгарському місті Варна20-21 травня вони здобули 12 нагород на відкритому чемпіонаті Сербії на спринтерській дистанції, 29 травня переможно проявили себе в змаганнях за програмою дуатлон у болгарському Плевені, 12 червня відзначилися на олімпійській дистанції в Сербії, 25-26 червня – на чемпіонаті Болгарії за програмою акватлон.

 
 
06.07.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах