Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донецької області продовжують тренування в Болгарії

В умовах російської збройної агресії проти України свій фронт продовжують тримати і українські спортсмени, які не припиняють підготовку до міжнародних стартів, аби довести всьому світу силу й незламність нашої держави.

Представники Донецької області з виду спорту триатлон, що включає в себе плавання, їзду на велосипеді та біг, на момент вторгнення в Україну російських окупантів перебували на навчально-тренувальному зборі в турецькій Аланії, де руку допомоги протягнули федерація триатлону Туреччини разом з Європейською та Міжнародною федераціями триатлону. З 20 квітня спортсмени перемістилися в болгарське місто Варна – цей збір став можливим завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації і федерації триатлону Болгарії.

Центр допомоги біженцям у місті Варна забезпечив наших триатлетів проживанням на спортивній базі «Termo village», мерія міста Добрич надає басейн для проведення тренувань.

Тренери Георгій та Ольга Драгуляни наразі опікуються 12 атлетами, вихованцями Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки. Серед них – члени національної збірної України Маргарита Крилова, Мирон Бойко (основний склад), Варвара Мухіна, Вероніка Горобець (кандидати), Олександра Заровна, Іван Ткаченко (резерв), а також юні та перспективні Данило Драгулян, Вероніка Заровна, Всеволод Оленічев, Олександр Потрубач, Захар Цівковський, Іван Шевченко.

 

13.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах