Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донецької області тріумфували в Болгарії

29 травня в болгарському місті Плевен відбулися змагання з триатлону за програмою дуатлон, що передбачає подолання маршруту бігом і на велосипеді.

За підсумками стартів нагороди всіх ґатунків здобули триатлети Донеччини – вихованці Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки.

У абсолютній віковій категорії серед чоловіків перемогу виборов Іван Шевченко, який на декілька секунд випередив свого товариша по команді Мирона Бойка. Третім у абсолютній категорії та першим серед юніорів став Іван Ткаченко.

Весь п’єдестал пошани виявився за представниками Донецької області й у змаганнях серед жінок. З першої по третю сходинки зайняли відповідно Маргарита Крилова, Варвара Мухіна та Вероніка Горобець.

Серед кадетів першим став Захар Цівковський, другим – Данило Драгулян. У віковій категорії юніори 2 місце посів Всеволод Оленічев, а серед юнаків третім був Олександр Потрубач.

Нагадаємо, з 20 квітня триатлети Донецької області під керівництвом тренерів Георгія та Ольги Драгулян проводять підготовку до міжнародних турнірів у болгарському місті Варна – цей збір став можливим завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації й федерації триатлону Болгарії. 20-21 травня вони здобули 12 нагород на відкритому чемпіонаті Сербії на спринтерській дистанції.

  
02.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах