Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Триатлети Донеччини – переможці та призери чемпіонату Болгарії в акватлоні

25-26 червня в місті Бургас відбувся чемпіонат Болгарії з триатлону за програмою акватлон, що передбачає поєднання бігу та плавання.

За підсумками змагань низку нагород здобули триатлети Донеччини з міста Слов’янськ – вихованці Школи вищої спортивної майстерності та Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, які тренуються під керівництвом Георгія і Ольги Драгулян у болгарському місті Варна.

Серед жінок на першу й другу сходинки п’єдесталу пошани піднялися відповідно Маргарита Крилова та Варвара Мухіна, четвертою стала Вероніка Горобець. Серед чоловіків перше місце посів Мирон Бойко, третє – Іван Шевченко, четверте – Максим Стародубцев.

Змагання юніорок виграла Олександра Заровна, другий результат серед юніорів показав Іван Ткаченко.

Серед кадетів переміг Захар Цівковський, четвертим був Данило Драгулян. Змагання юнаків на третій сходинці завершив Олександр Потрубач.

Наступними стартами, де триатлети Донеччини також прагнутимуть гідно представити Україну, стануть відкритий чемпіонат Болгарії в олімпійській дисципліні естафета-мікст та чемпіонат Болгарії на спринтерській дистанції, що пройдуть 2-3 липня в місті Бяла.

 
30.06.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах