Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борчиня з Донеччини Марія Єфремова здобула «золото» на турнірі в Естонії

Невичерпну силу духу й волю до перемоги в час, коли ненька Україна потерпає від російської збройної агресії, разом з усіма демонструють і спортсмени Донецької області.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани за підсумками міжнародного турніру з вільної боротьби, що проходив у столиці Естонії Таллінні з 24 по 27 березня, піднялася 15-річна Марія Єфремова із міста Бахмут – учениця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та представниця Школи вищої спортивної майстерності.

У новій для себе ваговій категорії до 57 кг, де змагалося 20 спортсменок вікової групи «старші кадети» (2005-2006 роки народження), Марія провела 7 переможних сутичок. У підгрупі «A» вона почергово довела перевагу над суперницями з Фінляндії, США, Швеції, Франції, Швейцарії та Литви, а у фіналі виявилась сильнішою за Агапі Ампеліду з Греції, тріумфаторку підгрупи «B».

Відзначимо, що протягом минулого 2021 року Марія Єфремова здобула «золото» усіх престижних змагань, де брала участь: чемпіонату світу серед борчинь до 17 років, чемпіонатів Європи серед спортсменок віком до 15 років та до 17 років. На урочистій церемонії «Спортивне сузір’я Донеччини» її відзначили спеціальною нагородою «Юна зірка».

Тренерами Марії є Максим та Андрій Єфремови.

 

27.03.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах