Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Селидовому після реконструкції відкрили стадіон «Шахтар»

20 жовтня відбулося урочисте відкриття оновленого стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове, реконструкція якого протягом 4,5 місяців 2020 року проходила в рамках програми президента України «Велике будівництво».

На святковому заході дітей та їх батьків привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, Селидівський міський голова Віктор Ремізов і в.о. начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова. Причетних до реконструкції відзначили подяками міської ради, юним футболістам подарували сітку м'ячів, після чого гості зробили перші символічні удари по воротах.

Стадіон «Шахтар» у Селидовому отримав масштабну реконструкцію вперше з часу введення в експлуатацію. У рамках проєкту, що фінансувався за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів, облаштували бігові доріжки з сучасним гумовим покриттям, майданчик з тренажерним обладнанням та дитячий майданчик, встановили нові трибуни, що дозволять розмістити понад 1,5 тисячі глядачів. Також капітально відремонтували адміністративну будівлю, де передбачені роздягальні, душові для спортсменів і робочі кабінети.

Щоб забезпечити комфортне перебування відвідувачів стадіону, облаштували під’їзні шляхи, місця для паркування автотранспорту, встановили зовнішнє освітлення, збудували два вуличних туалети з цегли, зробили благоустрій території. Об’єкт обладнали елементами доступності для маломобільних груп населення.

 
 
 

Загальна кошторисна вартість проєкту склала 45,2 млн грн, підрядником виступив ТОВ «АЛЬЯНСБУД», замовник робіт – відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міської ради. Очікується, що реконструкція стадіону «Шахтар» сприятиме регулярним спортивним заняттям мешканців міста всіх вікових категорій, а також дозволить проводити змагання різних рівнів у якісно новому форматі.

 
 
 

Нагадаємо, до переліку об’єктів Донецької області в контексті національної програми «Велике будівництво» потрапило 5 стадіонів. Першими завершили роботи в Краматорську:  у травні – на критому футбольному полі зі штучним покриттям у міському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького», у вересні – на спортивно-оздоровчому комплексі по вулиці Парковій. Ще один стадіон «з нуля» спорудили в місті Волноваха по вулиці Донецькій. Станом на середину жовтня 2020 року також виконано реконструкцію стадіону імені Юрія Скиданова в місті Слов’янськ.

20.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах