Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Краматорську завершено спорудження спортивно-оздоровчого комплексу

100% складає готовність спортивно-оздоровчого комплексу в Краматорську по вулиці Парковій, який звели за шість місяців у рамках програми президента України «Велике будівництво».

Якість виконаних робіт 24 вересня проінспектували заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, Краматорський міський голова Андрій Панков і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Так, новозбудований спортивно-оздоровчий комплекс має умови для проведення різних видів рухової активності. Він включає футбольне поле зі штучним покриттям розміром 105х68 метрів і бігові доріжки з сучасним покриттям навколо нього, майданчик для пляжного волейболу 24х14 м, тенісний корт 40х20 м, спортмайданчик для занять воркаутом та з антивандальним тренажерним обладнанням.

Задля забезпечення доступу всіх верств населення до стадіону зроблено пандус, асфальтну під’їзну дорогу та місця для паркування автотранспорту. Комфортність перебування забезпечуватимуть облаштовані на території комплексу роздягальні, душові, зовнішнє освітлення та трибуни на 480 глядацьких місць.

Вартість проєкту склала 39,8 млн грн, роботи фінансувалися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, міського та обласного бюджетів. Підрядником виступив ТОВ «УБК №1», замовник робіт – управління капітального будівництва та перспективного розвитку Краматорської міської ради.

 
 
 
 

Нагадаємо, до переліку об’єктів Донецької області в рамках національного проєкту «Велике будівництво» потрапило 5 стадіонів, два з яких – у Краматорську. Першим 14 травня було відкрито крите футбольне поле зі штучним покриттям у міському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького». Окрім Краматорська, новий стадіон невдовзі відкриють у місті Волноваха, також у Селидовому та Слов’янську завершуються роботи з реконструкції стадіону «Шахтар» та стадіону імені Юрія Скиданова відповідно.

24.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах