Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


В рамках програми «Велике будівництво» у Волновасі «з нуля» звели сучасний стадіон

У рамках програми «Велике будівництво», що за ініціативи президента України Володимира Зеленського спрямована на масштабну розбудову якісної інфраструктури, завершено спорудження «з нуля» сучасного стадіону в місті Волноваха по вулиці Донецькій.

13 жовтня стовідсоткову готовність об’єкту засвідчили заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, народний депутат України Дмитро Лубінець, голова Волноваської райдержадміністрації Олександр Капітоненко, голова військово-цивільної адміністрації міста Волноваха Іван Лубінець і в.о. начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова.

Реалізація проєкту тривала з кінця травня 2020 року. За цей час облаштували футбольне поле із сучасним штучним покриттям розмірами 90х60 метрів, бігові доріжки з поліуретановим покриттям по колу, установили трибуни на 264 місця. Задля зручності відвідувачів стадіону зроблено комфортні роздягальні та душові, зовнішнє освітлення, що дозволить проводити заняття як вдень, так і в темний час доби, електронне табло, паркувальні місця для автотранспорту, виконано благоустрій території.

Сучасний стадіон на території біля Волноваської загальноосвітньої школи № 3 став першим подібним у районі. Завдяки йому створено нові можливості для організації спортивного дозвілля різних верств населення, залучення громади до регулярної рухової активності. Загальна кошторисна вартість проєкту склала 27,3 млн грн, роботи фінансувалися за рахунок коштів обласного та районного бюджетів. Підрядником виступив ТОВ «ТБК СХІД», замовник робіт – комунальна фізкультурно-оздоровча установа «Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нагадаємо, до переліку об’єктів Донецької області в контексті національної програми «Велике будівництво» потрапило 5 стадіонів. Першими завершили роботи в Краматорську: у травні – на критому футбольному полі зі штучним покриттям у міському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького», у вересні – на спортивно-оздоровчому комплексі по вулиці Парковій. Станом на середину жовтня 2020 року виконано реконструкцію стадіону «Шахтар» у місті Селидове та стадіону імені Юрія Скиданова в місті Слов’янськ.

 
 
 
 
 
 
13.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах