Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чим живе спорт у Волноваському районі

27 серпня делегація в складі працівників управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також обласних фізкультурно-спортивних організацій, здійснила виїзд у Волноваський район.

Метою робочої поїздки було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної програми розвитку фізичної культури та спорту, роботи спортивних споруд та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

Спочатку делегація завітала до селища міського типу Володимирівка. У найбільшому в районі Палаці спорту «Авангард» культивуються футбол, футзал, баскетбол, греко-римська боротьба, також проводяться тренування з боксу та заняття з фітнесу. На футбольному стадіоні проходять районні змагання за участю 14 команд. Поруч розташовані ігровий спортивний майданчик зі штучним покриттям 42x22 метри та спортмайданчик з тренажерним обладнанням, що збудовані в 2017 році до 85-річчя Донецької області.

Також гості побували на спортивному майданчику зі штучним покриттям у селі Валер’янівка, що облаштовано в рамках вищезазначеного проєкту поруч із Валер’янівською ЗОШ. Нагадаємо, усього до 85-річчя Донецької області Волноваський район на умовах співфінансування з обласного, районного бюджетів та позабюджетних коштів отримав 3 майданчика зі штучним покриттям 42x22 м (окрім смт Володимирівка та с. Валер’янівка, нове поле з’явилось у місті Волноваха на території ЗОШ № 1) та 9 тренажерних майданчиків (у селищах міського типу Володимирівка, Новотроїцьке, Ольгинка, селах Валер’янівка, Єгорівка, Сонячне, Степне, Привільне, Петрівське).

 
 
 
 

На всеукраїнській та міжнародній спортивній арені місто Волноваху прославили борці греко-римського стилю, вихованці тренера Андрія Суровягіна: майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон світу серед кадетів, чемпіон Європи серед юнаків та юніорів, срібний призер чемпіонату світу серед юніорів Олександр Грушин, майстер спорту України, чемпіон України серед кадетів, переможець Кубку України серед юніорів Сергій Грушин, майстер спорту України, чемпіон світу серед юнаків, багаторазовий призер чемпіонатів України серед юніорів Дмитро Кіяшок та багато інших перспективних спортсменів. У пам’ять про Андрія Юрійовича, який пішов з життя на 51-му році, у липні 2019-го на базі Волноваської ЗОШ №3 відкрили сучасний спортивний зал  для школи з греко-римської боротьби його імені.

 

Для тренувань юних важкоатлетів у місті Волноваха створено комфортні умови в залі за адресою: вул. Центральна, 11а. Нагадаємо, цього року вихованці тренера Сергія Колоколова продемонстрували свою майстерність на чемпіонаті України серед юнаків до 13 років у Славутичі. За рахунок обласного бюджету для вихованців відділення КПНЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з важкої атлетики» придбано помости, трико, штангетки, магнезію.

 

Наприкінці виїзду представники обласної делегації провели зустрічі з керівниками управління освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник – Наталя Прокопова), Волноваської районної дитячо-юнацької спортивної школи (директор – Олег Кривцов) та Волноваського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор – Аліса Березцова).

 

31.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах