Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Наймолодші важкоатлети Донеччини – кращі в Україні

З 9 по 14 квітня в місті Славутич (Київська область) відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років та турнір пам’яті Героїв Чорнобиля, який зібрав близько 250 спортсменів з різних регіонів.

Донецьку область на змаганнях представили 18 юних важкоатлетів, які здобули 8 медалей: 4 золотих, 2 срібні та 2 бронзові. У підсумку, спортсмени Донеччини виявилися найсильнішими серед 23 команд, значно випередивши Дніпропетровську та Луганську області, які посіли відповідно ІІ та ІІІ місця.

Чемпіони України у своїх вагових категоріях:

- Данило Халін (Вугледар, тренер Володимир Худін) – у в/к до 41 кг із результатом у сумі двоборства 105 кг;

- Артем Дяговець (Волноваський район, тренер Сергій Колоколов) – у в/к до 55 кг із результатом у сумі двоборства 136 кг;

- Данило Красюк (Дружківка, тренер Віктор Кузнєцов) – у в/к до 73 кг із результатом у сумі двоборства 157 кг;

- Альона Гушиліна (Білозерське, тренери Володимир Жога та В’ячеслав Жульков) – у в/к до 55 кг із результатом у сумі двоборства 108 кг.

 

Срібні призери: Павло Сохін (Волноваський район, тренер Сергій Колоколов) – у в/к до 55 кг із результатом у сумі двоборства 135 кг; Євген Семьонов (Вугледар, тренер Вікторія Корольчук) – у в/к до 61 кг із результатом у сумі двоборства 119 кг.

Бронзові призери: Олександр Серьожечкін (Вугледар, тренер Володимир Худін) – у в/к до 34 кг із результатом у сумі двоборства 86 кг; Ілля Моргунов (Білозерське, тренери Володимир Жога та В’ячеслав Жульков) – у в/к до 61 кг із результатом у сумі двоборства 118 кг.

Додамо, що також у доробку спортсменів Донеччини – четверте, два п’ятих, шосте, два сьомих та два восьмих місць.

Усі переможці та призери чемпіонату України з нашого регіону представляють Обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву з важкої атлетики.

17.04.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах