Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дмитро Кияшок приніс Донеччині друге «золото» чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів

26 серпня в Сараєво (Боснія і Герцеговина) пройшов другий і він же завершальний день чемпіонату світу з греко-римської боротьби серед кадетів.

У ваговій категорії 76 кг Донецьку область у складі збірної України представляв Дмитро Кияшок з Волновахи (СДЮШОР ім. Г.Г.Узуна, тренер – Андрій Суровягін). За підсумками своїх виступів Дмитро піднявся на найвищу ступінь п’єдесталу, як і його земляк Олександр Грушин днем раніше.

У 1/8 фіналу Кияшок переміг грузина Темурі Тчкуаселідзе (8-0), у 1/4 фіналу – Светослава Ніколова з Болгарії (10-1), а за вихід у фінал – росіянина Астему Барагунова (4-4). У сутичці за «золото» Дмитро за 1 хвилину 17 секунд поклав на туше білоруського борця Вадима Грачухіна (4-2).

Нагадаємо, два тижні тому в сербському місті Суботиця Дмитро Кияшок здобув срібну медаль чемпіонату Європи з греко-римської боротьби серед кадетів.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик вітає Дмитра та його тренера із найвищим досягненням на кадетському чемпіонаті світу та бажає не зупинятися на шляху до нових спортивних вершин.

 
26.08.2015

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах