Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ольга Саладуха в Лозанні покращила власний результат сезону

4-5 липня в місті Лозанна (Швейцарія) відбувся черговий етап «Діамантової ліги» – щорічної серії комерційних змагань з легкої атлетики, організованої Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій (ІААФ).

Школу вищої спортивної майстерності Донецької області на стартах представила заслужений майстер спорту з легкої атлетики в потрійному стрибку Ольга Саладуха – бронзова призерка Олімпійських ігор-2012, чемпіонка світу та Європи, підопічна заслуженого тренера України Анатолія Бойка.

Ольга впевнено розпочала сезон 2019 року, і крок за кроком покращує власний результат: після 14,07 та 14,20 метрів у січні були 14,47 метрів у березні на чемпіонаті Європи в Глазго, що принесли нашій спортсменці бронзову медаль.

Цього разу в Швейцарії краща спроба Саладухи прийшлась на позначку 14,49 м – при цьому норматив на Олімпійські ігри, що відбудуться в Токіо (Японія) в 2020 році, складає 14,32 м.

Наступний свій виступ Ольга планує на етапі «Діамантової ліги» у Монако, який пройде 12 липня. Головним стартом сезону стане чемпіонат світу, що відбудеться з 27 вересня по 6 жовтня в катарській Досі.

09.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах