Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Ольга Саладуха покращила власний результат сезону

15 січня в легкоатлетичному манежі Київської міської ШВСМ відбулись традиційні змагання з бар’єрного та спринтерського бігу, присвячені пам’яті видатних наставників Миколи Батруха та Бориса Юшка. Утім, програма Меморіалу вже давно вийшла за межі лише бігових дисциплін. Ось і зараз разом зі спринтерами на старт вийшли майстри стаєрського бігу, а також стрибків.

Донецьку область на змаганнях представила заслужений майстер спорту з легкої атлетики, чемпіонка світу та Європи, бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року Ольга Саладуха.

У секторі з потрійного стрибка Ользі вдалося покращити результат, показаний трьома днями раніше на XXIV «Різдвяних стартах» (14.07 метрів), і підтвердити норматив на чемпіонат Європи у приміщенні, що відбудеться 1-3 березня в Глазго (Шотландія).

Цього разу з чотирьох спроб вдалими у неї виявилися дві, і стрибки підопічної заслуженого тренера України Анатолія Бойка вселяють оптимізм – 14.19 та 14.20 метрів. Більше того, 14.20 м наразі є другим результатом сезону у світі!

18.01.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах