Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борець із Бахмута Микита Гончаров виграв міжнародний турнір у Румунії

Тріумфальним став виступ юніорської збірної України з вільної боротьбі 20-22 травня в Бухаресті на міжнародних рейтингових змаганнях U20 «Dumitru Pirvulescu & Vasile Iorga», де наші спортсмени здобули 17 нагород, у тому числі 5 золотих.

Внесок у загальний успіх національної команди зробив і представник Донеччини – майстер спорту України Микита Гончаров із Бахмутської громади. У ваговій категорії до 65 кг Микита був кращим за борців Угорщини, Румунії та Молдови, і таким чином зійшов на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Гончаров є вихованцем Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсменом Школи вищої спортивної майстерності регіону. У 2021 році він на юніорському рівні здобув «срібло» чемпіонату Європи та «золото» чемпіонату України, а також був бронзовим призером дорослої національної першості. Наставники Микити – заслужені тренери України Андрій та Максим Єфремови.

За можливість готуватися до змагань та представляти рідну державу на міжнародних турнірах молоді борці дякують, у першу чергу, Збройним Силам України, які мужньо боронять українську свободу і незалежність, Міністерству молоді та спорту України, Національному олімпійському комітету України.

24.05.2022

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах