Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Анастасія Кобець – бронзова призерка Кубку України зі скелелазіння в швидкості

15-річна майстер спорту України зі скелелазіння Анастасія Кобець з міста Краматорськ продовжує поповнювати скарбничку Донецької області нагородами сезону-2021. Днями спортсменка стала третьою на Кубку України серед дорослих у дисципліні «швидкість» (формат «рекорд»), що відбувся 1-2 жовтня в місті Дніпро на скеледромі «La Scala».

До змагань Анастасія підходила у статусі срібної призерки молодіжного чемпіонату світу в комбінованому заліку, бронзової призерки молодіжного Кубку Європи, срібної призерки дорослого чемпіонату України.

На Кубку України в швидкості Кобець показала такі результати: у кваліфікації – 9.554 секунди, у 1/8 фіналу – 10.535 с, у чвертьфіналі – 9.338 с, у протистоянні за «бронзу» – 9.578 с. Перше і друге місця в підсумку посіли представниці Дніпропетровщини Аліна Щигарєва та Софія Тульчинська відповідно.

Анастасія представляє ОДЮСШ для дітей, її тренером є Сергій Фомін.

Відзначимо, що наступним випробуванням для скелелазів Донецької області стануть змагання на Кубок України в дисциплінах «трудність» і «болдеринг», що пройдуть у Києві з 12 по 15 жовтня.

04.10.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах