Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасники науково-освітнього вебінару НОК дізналися про першу допомогу при травматичних ушкодженнях у спорті

8 квітня відбувся вже п’ятий онлайн-семінар нового циклу проведення науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів, фахівців з організації та управління спортом.

Відзначимо, що програма реалізується за ініціативи Національного олімпійського комітету України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України.

Темою зустрічі стала «Перша допомога при травматичних ушкодженнях у спорті». Під час вебінару понад 510 учасників заходу отримали багато корисної та цікавої інформації від лектора – кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцента кафедри спортивної медицини Національного університету фізичного виховання і спорту України Олени Шматової.

Нагадаємо, в рамках серії вебінарів 2021 року заплановано 20 онлайн-заходів, чотири з яких вже успішно реалізовано. Під час перших вебінарів спортивні представники дізналися про системи багаторічної підготовки спортсменів, метаболічні засоби супроводу процесу підготовки юних спортсменів, значення різнобічної рухової підготовки в спорті, періодизацію річної підготовки спортсменів та багато іншого.

 

 
08.04.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах