Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


НОК України розпочав новий цикл науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів та фахівців спорту

3 березня відбувся перший онлайн-семінар у рамках нового циклу науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів та фахівців з організації й управління спортом, організований Національним олімпійським комітетом України спільно з Міністерством молоді та спорту і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання та спорту України.

До заходу долучилося понад 350 учасників із 8 країн, зокрема, України, Азербайджану, Білорусі, Казахстану, Латвії, Молдови, Туркменістану та Узбекистану.

На початку з вітальним словом звернувся президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка. «Нам дуже приємно продовжити чудову традицію проведення подібних вебінарів, які отримують велику зацікавленість та увагу не тільки від українських спеціалістів, а й від наших міжнародних колег й друзів. Спортивний світ чекає та активно готується до олімпійського Токіо, які, віримо, стануть світлом в кінці темного тунелю. Важливо продовжувати ефективну підготовку атлетів, гідно приймати виклики сьогодення й навіть в цих непростих умовах знаходити шляхи подальшого розвитку, отримання нових знань та досвіду», - наголосив він.

Учасники вебінару отримали багато цікавої та корисної інформації щодо «Системи багаторічної підготовки спортсменів (наукові основи, періодизація, зміст, зв'язок зі спортивним відбором і орієнтацією)» від досвідченого лектора – доктора педагогічних наук, професора олімпійського інституту НУФВСУ, співголови комісії НОК України «Інновації в спорті» Володимира Платонова.

Нагадаємо, у минулому році було проведено 10 подібних наукових вебінарів, які зібрали близько 5 тисяч спортсменів, тренерів та фахівців спорту з 11-ти країн. У рамках нової серії в 2021 році заплановано 20 науково-освітніх онлайн-заходів.

 

Відеозапис семінару від 03.03.2021 року розміщено на Youtube-каналі НОК України:

 
03.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах