Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Учасники науково-освітнього вебінару НОК дізналися про значення різнобічної рухової підготовки в спорті

23 березня відбувся третій онлайн-семінар нового циклу науково-освітніх вебінарів для спортсменів, тренерів та фахівців сфери, що ініційований Національним олімпійським комітетом України спільно з Міністерством молоді та спорту України і Олімпійським інститутом Національного університету фізичного виховання і спорту України.

До зустрічі долучилося понад 350 учасників, які отримали багато цікавої та корисної інформації на тему «Значення різнобічної рухової підготовки в спорті» від лектору вебінару – кандидата педагогічних наук, професора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Валентини Сосіної.

Нагадаємо, в рамках нової серії вебінарів НОК у 2021 році заплановано 20 онлайн-заходів, 2 з яких вже успішно реалізовано. Під час перших двох вебінарів представники спорту з України, Білорусі, Казахстану, Латвії, Туркменістану, Узбекистану, Молдови отримали корисну та цікаву інформацію про системи багаторічної підготовки спортсменів та метаболічні засоби супроводу процесу підготовки юних спортсменів.

Відеозапис семінару від 23.03.2021 року розміщено на Youtube-каналі НОК України:

 
23.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах