Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА здійснило робочий виїзд у Слов’янськ

31 березня делегація в складі працівників управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також обласних фізкультурно-спортивних організацій, здійснила виїзд у місто Слов’янськ.

Метою робочої поїздки було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної Програми розвитку фізичної культури та спорту, огляд спортивної бази та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

Делегація ознайомилася з поточним станом комунального закладу «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська», стадіону імені Юрія Скиданова, футбольного поля при КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа», а також умовами для занять відділення спортивної гімнастики КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Слов’янська», що проходять в орендованому приміщенні ПАТ «Укртелеком».

Велика робота проводиться щодо покращення умов у басейні КЗ «Фізкультурно-оздоровчий комплекс м. Слов’янська», який має довжину 25 м і 6 доріжок: у 2018 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету оновлено систему дезінфекції води, у 2018-2019 роках завдяки субвенції з обласного бюджету збудовано ліфт, також у 2019-му за рахунок міського бюджету придбано тренажери. У планах – заміна систем фільтрації води та кондиціювання, вітражних вікон, оновлення котельної.

 
 
 

Масштабну реконструкцію в рамках програми «Велике будівництво» у 2020 році отримав стадіон імені Юрія Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» міста Слов’янськ. Так, з травня по жовтень навколо футбольного поля 105х68 метрів з натуральним газоном, який є одним із кращих у Донецькій області, облаштували бігові доріжки з сучасним гумовим покриттям. Оновили трибуни на 2,5 тисячі глядацьких сидінь. Збудували тенісний корт, універсальний майданчик для гри у волейбол та баскетбол, міні-футбольне поле. Окрім цього, обладнали зовнішнє освітлення та сучасне електронне табло, встановили огорожу і зробили благоустрій території. Роботи виконано за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету.

 
 

Такі ж джерела фінансування були і в проєкті з реконструкції футбольного поля КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа». Облаштування штучного покриття 110x70 метрів тривало з осені 2018-го по кінець 2019 року, об’єкт введено в експлуатацію на початку 2020-го. Нагальною проблемою залишаються під’їзні шляхи до стадіону.

 

Після огляду спортивної інфраструктури представники обласної делегації ознайомилися з веденням необхідної документації у відділі у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради, КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» та КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Слов’янська». За підсумками виїзду будуть сформовані письмові рекомендації щодо подальшої ефективної роботи у сфері фізичної культури та спорту.

 

Додамо, що протягом 2021 року подібні виїзди заплановано здійснити в Краматорську, Маріупольську міські та Олександрівську селищну територіальні громади.

31.03.2021

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах