Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську відкрили три сучасні спортивні майданчики

14 жовтня в місті Покровськ у парку «Ювілейний» відбулось урочисте відкриття двох мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту, а також сучасного тренажерного майданчику.

Це стало можливим завдяки реалізації бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту», головним розпорядником якої є Міністерство молоді та спорту України, а також дієвій підтримці Покровської міської ради.

Мультифункціональні майданчики з поліуретановим покриттям дозволять усім бажаючим проводити заняття з футболу, волейболу, баскетболу, тенісу. Поряд розміщено спеціальні вуличні силові тренажери, що призначені для виконання ізолюючих вправ, спрямованих на відпрацювання окремих груп м’язів, а також тенісні столи, столи для армрестлінгу, комплекс для воркауту.

В управлінні сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради наголошують, що новий тренажерний майданчик не має аналогів у східному регіоні України. У локаціях для активного відпочинку на свіжому повітрі вбачається альтернатива сучасним тренажерним залам, що має сприяти збільшенню кількості прихильників здорового способу життя та регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Додамо, що всього до національного переліку об’єктів за програмою облаштування мультифункціональних майданчиків увійшло 12 об’єктів на території Донецької області: у містах Білозерське (вул. Шахтарської слави, 19), Вугледар (майданчик на території ДЮСШ), Добропілля (ЗОШ №19), Краматорськ (ЗОШ №4 та ліцей №35), Покровськ (два майданчики в парку «Ювілейний та один майданчик при ЗОШ № 4), Селидове (майданчик на території ДЮСШ), а також у Волноваському (село Валер’янівка, вул. Центральна, 34в), Нікольському (смт. Нікольське, вул. Свободи, 130) та Покровському (Миколаївська ЗОШ) районах.

 
 
 
16.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах