Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святкове відкриття багатопрофільного спортивного майданчика у Вугледарі

25 серпня у місті Вугледар відбулося урочисте відкриття багатопрофільного спортивного майданчика на базі дитячо-юнацької спортивної школи Вугледарської міської ради Донецької області (за адресою: вул. Миру, буд. 2а), на якому мешканці міста зможуть тренуватися і проводити змагання з великого тенісу, міні-футболу, волейболу та гандболу.

На спортивному святі були присутні заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова, голова Вугледарської міської ради Андрій Сілич, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Бочков, які звернулися до всіх присутніх з привітаннями з нагоди відкриття спортивного майданчика та побажаннями нових спортивних перемог, а також словами вдячності всім, хто брав участь у будівництві та облаштуванні майданчиків.

По закінченню урочистої частини відкриття вихованці дитячо-юнацької спортивної школи продемонстрували свою майстерність показовими виступами з футболу та великого тенісу. Також свій танок усім присутнім презентував зразковий танцювальний колектив «Ефект».

Зазначимо, що відкриття цього об’єкту стало можливим завдяки спільному фінансуванню Міністерства молоді та спорту України та міського бюджету Вугледару. Відтепер усі школи міста оснащені сучасними спортивними майданчиками. Вугледар постійно покращує спортивну інфраструктуру, підтримує та стимулює тренерський склад, а також пропагує здоровий спосіб життя.

 




27.08.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах