Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Валер’янівці відкрили мультифункціональний ігровий спортмайданчик

11 вересня в селі Валер’янівка Волноваського району відбулося справжнє свято – відкриття мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту: баскетболом, волейболом, гандболом, міні-футболом і тенісом.

З отриманням нового місця активного проведення дозвілля валер’янівців привітали народний депутат України Дмитро Лубінець, голова Волноваської райдержадміністрації Олександр Капітоненко, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов, Валер’янівський сільський голова Костянтин Шаповалов.

Валер’янівська земля зростила не одне покоління спортсменів, серед яких – майстер спорту України міжнародного класу з гирьового спорту, чемпіон Європи та призер чемпіонату світу Сергій Єрмоленко. Почесні гості наголосили, що сучасний спортмайданчик має стати локацією, яка буде відкрита для занять дітей і дорослих, сприятиме вихованню нових чемпіонів та збільшенню кількості прихильників здорового способу життя серед населення.

Зазначений проєкт реалізовано в рамках бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту», головним розпорядником якої є Міністерство молоді та спорту України. До національного переліку об’єктів за цією програмою увійшло 12 спортмайданчиків на території Донецької області: у містах Білозерське (вул. Шахтарської слави, 19), Вугледар (майданчик на території ДЮСШ), Добропілля (ЗОШ №19), Краматорськ (ЗОШ №4 та ЗОШ №35), Покровськ (два майданчики в парку «Ювілейний та один майданчик при ЗОШ № 4), Селидове (майданчик на території ДЮСШ), а також у Волноваському (село Валер’янівка, вул. Центральна, 34в), Нікольському (смт. Нікольське, вул. Свободи, 130) та Покровському (Миколаївська ЗОШ) районах.

 
 
 
14.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах