Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів вересня 2020 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню вересня 2020 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

 

 

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини став Дмитро Рибалко – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, переможець Кубку України з боксу, що 21-27 вересня відбувся в Маріуполі. Відповідно звання тренера місяця отримав його особистий наставник – тренер-викладач Школи вищої спортивної майстерності Донецької області Ярослав Підмастерчик.

 

 

 

 

Майстри спорту України міжнародного класу зі спортивних танців, дворазові чемпіони світу, чемпіони України серед дорослих Дмитро Волков та Ольга Кісельова разом зі своїм особистим тренером Наталією Волковою відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

 

 

 

 

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали: майстер спорту України з шахів, чемпіон України з шахів (бліц), бронзовий призер чемпіонату України з шахів (класична гра) Олексій Філіппських та його особистий наставник, тренер Донецького обласного шахового клубу ім. О.В. Момота Ганна Меламед.

19.10.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах