Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Велике будівництво»: у Селидовому завершено реконструкцію стадіону «Шахтар»

Добігла кінця реконструкція стадіону «Шахтар» дитячо-юнацької спортивної школи міста Селидове, що проходила протягом 5 місяців 2020 року в рамках програми «Велике будівництво», започаткованої президентом України Володимиром Зеленським.

30 вересня з об’ємом виконаних робіт ознайомилися заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, Селидівський міський голова Віктор Ремізов і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

За мету реконструкції стадіону було поставлено створення сучасних комфортних умов для спортивних занять населення всіх вікових категорій, а також проведення змагань різних рівнів у якісно новому форматі. Задля цього в рамках проєкту облаштували бігові доріжки з сучасним гумовим покриттям, майданчик з тренажерним обладнанням, а на місці трибун, які фізично та морально застаріли, встановили ступеневу металоконструкцію, що дозволить розмістити 1693 глядачів.

У адміністративній будівлі, яку споруджено ще півстоліття тому, зробили накриття даху металочерепицею, оновили фасад, внутрішні та зовнішні інженерні мережі, замінили вікна на металопластикові, відремонтували внутрішні приміщення, де розташовуватимуться роздягальні, душові та робочі кабінети.

Щоб забезпечити комфортне перебування відвідувачів стадіону, облаштували під’їзні шляхи, місця для паркування автотранспорту, встановили зовнішнє освітлення, збудували два вуличних туалети з цегли, зробили благоустрій території. Об’єкт обладнали елементами доступності для маломобільних груп населення.

Загальна кошторисна вартість проєкту склала 45,2 млн грн, роботи фінансувалися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів. Підрядником виступив ТОВ «АЛЬЯНСБУД», замовник робіт – відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міської ради.

 
 
 
 

Нагадаємо, до переліку об’єктів Донецької області в рамках національного проєкту «Велике будівництво» потрапило 5 стадіонів. Першими завершили роботи в Краматорську: 14 травня було відкрито крите футбольне поле зі штучним покриттям у міському парку культури та відпочинку «Сад Бернацького», а 24 вересня отримано сертифікат про готовність до експлуатації спортивно-оздоровчого комплексу по вулиці Парковій. Окрім Краматорська, новий стадіон невдовзі відкриють у місті Волноваха, також у Слов’янську завершуються роботи з реконструкції стадіону імені Юрія Скиданова.

30.09.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах