Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Краматорську обговорили проблемні питання щодо організації тренувальних занять борців греко-римського стилю

15 травня під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулася робоча нарада щодо проблемних питань в організації учбово-тренувальних занять з греко-римської боротьби в місті Краматорськ.

До обговорення долучилися заступник голови Краматорської міської ради Юрій Люлька, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Ященко, президент федерації греко-римської боротьби м. Краматорськ Сергій Пронін, заслужений тренер України з греко-римської боротьби, старший тренер національної збірної U-15 Олег Євтушенко.

Задля докорінного вирішення питання щодо організації тренувань понад 300 борців греко-римського стилю в місті Краматорськ заплановано зведення спеціалізованого спортивного залу з греко-римської боротьби по вулиці Парковій. На даний час завершується розробка проєктно-кошторисної документації, найближчим часом її буде передано на експертизу.

Поки триватиме зведення нової споруди, актуальним є визначення тимчасового місця для проведення учбово-тренувальних занять борців. Після огляду наявних варіантів у місті, зупинилися на спортивному залі Краматорського вищого професійного торгово-кулінарного училища № 42. Власником приміщення є Міністерство освіти і науки України, тож першочерговою є потреба в отриманні дозволу на оренду. Після цього в спортзалі 24x12 м планується провести капітальний ремонт, а для розробки ПКД уже виділено кошти в міському бюджеті.

 
 

Зазначимо, що Краматорськ має славні традиції в розвитку греко-римської боротьби. На сьогоднішній день 5 спортсменів міста входять до складу збірної команди України, у 2019 році борці Краматорська здобули на чемпіонатах України у всіх вікових групах 17 медалей. На міжнародному рівні відзначилися: Максим Євтушенко, який став бронзовим призером чемпіонату світу серед дорослих до 23 років, та Іван Цибанєв – переможець Всесвітніх ігор єдиноборств серед школярів.

15.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах