Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Борці Донеччини здобули золоту та срібну медалі на Всесвітніх іграх з єдиноборств серед школярів

З 16 по 21 червня в місті Будапешт (Угорщина) відбулись Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів «ISF World School Combat Games 2019», де Донецьку область у складі збірної України з греко-римської боротьби представили 2 спортсмени з Краматорська.

Іван Цибанєв, учень міської ЗОШ № 2, став чемпіоном у ваговій категорії до 75 кг, завершивши напружену сутичку проти суперника з Казахстану з рахунком 4:3.

Гліб Фірсов, учень краматорської ЗОШ № 26, здобув «срібло» у ваговій категорії до 62 кг. У поєдинку з борцем США Гліб вів з рахунком 6:0, але в підсумку, на жаль, поступився 6:7.

Підготували спортсменів заслужений тренер України Олег Євтушенко, тренери-викладачі дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Краматорської міської ради Сергій Васильченко та Ігор Оськін.

Додамо, що Іван Цибанєв разом із ще 5 представниками Донецької області – Нікітою Дементієвим, Сергієм Кузнецовим, Владиславом Лубом, Артем Іскендеровим та Іваном Солодухою – увійшли до складу збірної України, яка 29-30 червня в Кракові (Польща) виступить на чемпіонаті Європи серед борців U-15.


 

 
25.06.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах