Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Президент України призначив стипендії 11 спортсменам та 5 тренерам Донеччини з паралімпійських та дефлімпійських видів спорту

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів за спортивні досягнення в 2019 році.

Відповідний Указ № 164/2020 від 04 травня опубліковано на офіційному сайті голови держави.

До переліку стипендіатів увійшли 11 спортсменів та 5 тренерів Донецької області.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 12 тисяч гривень отримуватимуть чемпіони світу з плавання Сергій Кліпперт, Віктор Смирнов, Андрій Трусов, а також Ярина Матло та її тренер Віктор Вангельєв.

Стипендію в розмірі 9 тисяч гривень призначено срібній призерці чемпіонату світу з легкої атлетики Юлії Павленко та її тренерові Вячеславу Поньці, а також срібному призерові чемпіонату світу з плавання Ярославу Семененку та його тренерові Борису Соколову.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 7 тисяч гривень матимуть: Олександр Комаров та Василь Крайник – бронзові призери чемпіонату світу з плавання, Марина Погорелова – чемпіонка Європи з дзюдо, Данило Самороков – чемпіон Європи з легкої атлетики. Таку ж стипендію призначено Василю Лисенку –  тренерові збірної команди України з плавання та тренерові Олександра Комарова, Наталі Василенко – тренерові Данила Саморокова, Олександру Земечеву – тренерові Марини Погорелової.

Особам, зазначеним у статті 1 цього Указу, яким стипендія вже призначена Президентом України на певний строк, у подальшому виплачується стипендія, передбачена цим Указом.

05.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах