Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Президент України призначив стипендії 5 спортсменам та 1 тренеру Донеччини з олімпійських видів спорту

Президент України Володимир Зеленський призначив стипендії для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів за спортивні досягнення у 2019 році.

Відповідний Указ № 138/2020 від 13 квітня опубліковано на офіційному сайті голови держави.

До переліку стипендіатів увійшли 5 спортсменів та 1 тренер Донецької області.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 11 прожиткових мінімумів для працездатних осіб отримуватиме Олександр Хоцянівський – бронзовий призер чемпіонату світу з боротьби вільної.

Стипендію в розмірі 7 прожиткових мінімумів для працездатних осіб призначено Ользі Саладусі – бронзовій призерці чемпіонату Європи з легкої атлетики у приміщенні. Її особистий тренер Анатолій Бойко отримуватиме стипендію в розмірі 3,5 прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Щомісячне грошове заохочення в розмірі 3 прожиткових мінімумів для працездатних осіб матимуть: Катерина Зелених – бронзова призерка чемпіонату Європи серед юніорок з боротьби вільної, Артем Коноваленко – чемпіон Європи серед юніорів з легкої атлетики, Роман Літвінов – бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів з боксу.

Особам, зазначеним у статті 1 цього Указу, яким вже призначена Президентом України стипендія для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту на певний строк, у подальшому виплачується стипендія, передбачена цим Указом.

14.04.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах