Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донеччина обрала кращих спортсменів та тренерів 2019 року

16 грудня завершилося голосування за звання кращих спортсменів та тренерів Донецької області 2019 року, що проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

 

 

 

 

 

У підсумку, в олімпійських видах спорту спортсменом року визнано заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики, бронзову призерку чемпіонату Європи у приміщенні в потрійному стрибку серед жінок Ольгу Саладуху, яка цьогоріч виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 у Токіо. Відповідно звання тренера року отримав її особистий наставник – заслужений тренер України з легкої атлетики Анатолій Бойко.

 

 

 

 

 

Заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон Європи та світу 2019 року, володар світового рекорду в сумі триборства серед чоловіків Олексій Бичков разом зі своїм особистим тренером Альоною Бичковою відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

 

 

 

 

Нагороди «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю отримають: майстер спорту України міжнародного класу з плавання, володар повного комплекту нагород чемпіонату світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, рекордсмен світу Андрій Трусов та його особистий наставник, заслужений тренер України з плавання Андрій Казначеєв.

 

Із переліком топ-атлетів та тренерів, що визначалися кожного місяця 2019 року, можна ознайомитися за посиланням.

17.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах