Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначено кращих спортсменів та тренерів Донецької області в листопаді 2019 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню листопада 2019 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

 

 

 

1) Олімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Євтушенко Максим, майстер спорту України з боротьби греко-римської, бронзовий призер чемпіонату світу з боротьби греко-римської серед спортсменів до 23 років.

Кращий тренер – Євтушенко Олег Іванович, заслужений тренер України з боротьби греко-римської, особистий тренер Максима Євтушенка.

 

 

 

 

2) Неолімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Бичков Олексій, заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон світу з пауерліфтингу серед чоловіків, рекордсмен світу в сумі триборства серед чоловіків.

Кращий тренер – Бичкова Альона Юріївна, особистий тренер Олексія Бичкова.

 

 

 

3) Види спорту серед осіб з інвалідністю:

Кращий спортсмен – Бабенко Євген, заслужений майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору, рекордсмен світу в присіданні.

Кращий тренер – Позднухов Олексій Володимирович, заслужений тренер України з пауерліфтингу серед осіб з інвалідністю, особистий тренер Євгена Бабенка.

13.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах