Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Обласною комісією схвалено здійснення адресної виплати для придбання житла 5 спортсменам та 2 тренерам Донеччини

4 грудня в місті Краматорськ відбулось чергове засідання Обласної комісії з розгляду питань щодо визначення одержувачів адресної виплати для придбання житла.

Нагадаємо, розпорядженням голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 04.03.2019 № 236/5-19 було затверджено Порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на здійснення адресних виплат спортсменам та тренерам на території Донецької області для придбання житла на умовах співфінансування з місцевих бюджетів міст (міст обласного значення), районів, об’єднаних територіальних громад області обласному бюджету.

Головував на засіданні заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Про наявну ситуацію з наданням необхідних документів від місцевої влади, відповідно до зазначеного Порядку, доповів начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик.

Цього разу члени Обласної комісії розглянули рішення Бахмутської та Маріупольської міських рад від 27.11.2019, згідно з якими одержувачами адресної виплати для придбання житла визначені: у місті Бахмут – заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Аліна Логвиненко та тренер-викладач з боротьби вільної Максим Єфремов, у місті Маріуполь – заслужений майстер спорту України з греко-римської боротьби Олександр Чернецький, майстер спорту України міжнародного класу зі стрибків у воду Станіслав Оліферчик, заслужений тренер України з плавання серед спортсменів з інвалідністю Борис Соколов, майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Ярослав Семененко (виконав норматив заслуженого майстра спорту України), майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Олександр Рубець.

 

Розглянувши надані документи, члени комісії підтримали зазначені кандидатури одноголосно. Загальна розрахункова сума коштів адресної виплати для придбання житла 5 спортсменам та 2 тренерам складає 3074785 грн. (з них 1537392 грн. – за рахунок обласного бюджету, 1537393 грн. – за рахунок міських бюджетів Маріуполя та Бахмута).

 

Відзначимо, що всього в 2019 році на здійснення адресних виплат 12 спортсменам та 2 тренерам Донеччини для придбання житла передбачається близько 7 млн. грн., і Донецька облдержадміністрація забезпечує співфінансування в розмірі 50% з обласного бюджету. Станом на сьогодні нове помешкання вже отримали: у місті Слов’янськ – заслужений майстер спорту України з плавання серед осіб з вадами зору Віктор Смирнову місті Бахмут – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Наталя Семенова, у селі Гришине Покровського району – майстер спорту України міжнародного класу з гирьового спорту Леон Білицький. Також у місті Торецьк придбано житло для майстра спорту України міжнародного класу з кікбоксингу WAKO Наталії Мартюхіної.

У жовтні-листопаді члени Обласної комісії схвалили здійснення адресної виплати для придбання будинку в місті Краматорськ заслуженому майстру спорту України з пауерліфтингу Олексію Бичкову та квартир у місті Дружківка майстрам спорту України з легкої атлетики Вікторії Калюжній та Єгору Жукову.

04.12.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах