Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Владислав Руднєв – переможець чемпіонату світу з боротьби самбо в Кореї

З 8 по 10 листопада корейське місто Чхонджу на килимах арени Seokwoo Culture Gym прийняло чемпіонат світу з боротьби самбо серед чоловіків та жінок. На планетарному форумі змагалися півтисячі спортсменів із 80 країн.

У складі української збірної взяли участь три представника Донецької області: Владислав Руднєв (бойовий розділ), Артур Саркісян та Дмитро Стеценко (спортивний розділ самбо).

Статус фаворита в перший змагальний день підтвердив Владислав Руднєв. У складному поєдинку він переміг Істама Курбатова з Узбекистану і, таким чином, здобув «золото» у бойовому розділі самбо у ваговій категорії до 74 кг. Зазначимо, що раніше Владислав виборов для України і Донеччини золоті медалі на чемпіонаті світу-2018 у Бухаресті та чемпіонаті Європи-2019 у Хіхоні.

У спортивному розділі вагової категорії до 74 кг Артур Саркісян посів п’яте місце, поступившись спортсменам з Монголії та Грузії.

Додамо, що Україна увійшла до переліку топ-6 країн, представникам яких вдалося здобути в Чхонджу «золото». Усього ж за підсумками чемпіонату в активі нашої збірної опинились дві золоті, чотири бронзові медалі, а також два срібних кубка в командному заліку: серед жінок та серед чоловіків у бойовому розділі самбо.

 
 
14.11.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах