Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Перемога самбістів на чемпіонаті Європи в іспанському Хіхоні

Донецьку область у складі національної збірної команди представили Артур Саркісян (спортивний розділ) і Владислав Руднєв (бойовий розділ). Другий день змагань виправдав сподівання та ознаменувався блискучим результатом наших спортсменів. 
 
Артур Саркісян виборов бронзу та посів третє місце у ваговій категорії до 74 кг в спортивному розділі самбо.
 
Владислав Руднєв достроково переміг суперника з Білорусі Євгена Алєксієвича прийомом на задушення і завоював найвищий титул у вазі до 82 кг у бойовому розділі.
 
Нагадаємо, що Владислав Руднєв - чемпіон світу 2018 року (Бухарест, Румунія) в категорії до 74 кг. Обидва спортсмени мають звання майстрів спорту України міжнародного класу, є неодноразовими переможцями чемпіонатів України, призерами міжнародних змагань та покращують свій результат новими досягненнями.
 
За підсумками змагань збірна команда України посіла друге загальнокомандне місце з медальним рахунком: 4 золоті, 6 срібних и 10 бронзових нагород. 
 
«Це рекорд з кількості нагород на континентальних форумах. Ми в черговий раз підтвердили, що Україна – друга в світі з розвитку самбо» - зазначив президент Національної федерації самбо України Вадим Рогач.
 
Додамо, що кандидатури спортсменів подані управлінням фізичної культури та спорту на призначення грошової винагороди з метою відзначення спортсменів, досягнення яких сприяють підвищенню авторитету області і України, відповідно до розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця.
 
26.05.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах