Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Визначено кращих спортсменів та тренерів Донецької області в серпні 2019 року

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підбиває підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню серпня 2019 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

 

 

 

1) Олімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Оліферчик Станіслав, майстер спорту України зі стрибків у воду, чемпіон Європи зі стрибків у воду серед змішаних пар на трампліні 3 метри.

Кращий тренер – Головань Анатолій, заслужений тренер України зі стрибків у воду, особистий тренер Станіслава Оліферчика.

 

 

 

 

2) Неолімпійські види спорту:

Кращий спортсмен – Мусієнко Костянтин, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, триразовий переможець та бронзовий призер чемпіонату світу з пауерліфтингу серед юніорів, рекордсмен світу у вправі жим лежачи серед чоловіків та в сумі триборства серед юніорів.

Кращий тренер – Федоренко Сергій, тренер вищої категорії, особистий тренер Костянтина Мусієнка.

 

 

 

3) Види спорту серед осіб з інвалідністю:

Кращий спортсмен – Гуслєва Людмила, майстер спорту України з шашок, срібна призерка чемпіонату світу з шашок-100 серед спортсменів з вадами зору.

 

Відзначимо, що спортивний тандем Станіслава Оліферчика та Анатолія Голованя неодноразово отримував визнання раніше: у лютому 2019 року, у серпні 2018 року, у червні та серпні 2017 року. Костянтин Мусієнко та Сергій Федоренко були кращими представниками неолімпійських видів спорту Донеччини у вересні 2017 року.

12.09.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах