Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Станіслав Оліферчик здобув перше «золото» чемпіонату Європи зі стрибків у воду в Києві

З 5 по 11 серпня в Києві, у спортивному комплексі «Ліко», відбувся чемпіонат Європи зі стрибків у воду, в якому збірна Україна посіла друге місце загального медального заліку.

Ясраву перемогу в синхронних стрибках з триметрового трампліну в міксті здобув український дует - Станіслав Оліферчик (Маріуполь) / Вікторія Кесарь (Запоріжжя).

Наші спортсмени майже бездоганно виконали кожну з п’яти спроб і  в напруженій боротьбі випередили німців Лу Массенберга і Тіну Пунцель, бронзових призерів нещодавнього чемпіонату світу з водних видів спорту, який пройшов у Південній Кореї. Бронзові медалі чемпіонату Європи здобув дует зі Швейцарії.

В індивідуальних стрибках з метрового трампліну Станіслав Оліферчик продемонстрував у кваліфікації другий результат, а у фіналі за сумою шести спроб посів 11 місце.

Чемпіонат Європи-2019 - найуспішніший у кар’єрі Станіслава Оліферчіка. У Києві стрибун з Донеччини (вихованець ДЮСШ «Меотіда», тренер Анатолій Головань) вперше зійшов на вищий щабель п’єдесталу континентальної першості.

За підсумками чемпіонату Європи збірна України здобула 7 медалей (3 золоті, 3 срібні, 1 бронзова) і посіла друге місце загального медального заліку.


 



12.08.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах