Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Два «золота» та «бронзу» здобули боксери Донеччини на XXIII міжнародному турнірі пам’яті Семена Трестіна

З 8 по 14 липня в Одесі відбувся 23-й міжнародний турнір з боксу класу «А», присвячений пам’яті майстра спорту СРСР міжнародного класу Семена Трестіна. Цьогорічний розіграш змагань зібрав 140 учасників із 13 країн: Азербайджану, Бахрейну, Білорусі, Вірменії, Ізраїлю, Ірландії, Йорданії, Казахстану, Куби, Молдови, Сенегалу, Угорщини та України.

Від Донецької області на турнірі успішно виступили три боксера школи вищої спортивної майстерності, бронзові призери чемпіонатів Європи серед чоловіків до 22 років: представники Маріуполя Ростислав Білостоцький (тренер Ярослав Підмастерчик) та Дмитро Рибалко (тренери Ярослав Підмастерчик, Сергій Лісовин), а також Максим Пилипець (Білицьке – Бахмут), вихованець тренерів Анатолія Переяслова та Павла Івахненка. У активі наших спортсменів – 2 золоті та 1 бронзова медалі.

На третю сходинку п’єдесталу у ваговій категорії 52 кг піднявся Ростислав Білостоцький, який у чвертьфіналі виявився сильнішим за українця Марка Єфтені, але у півфіналі поступився майбутньому переможцю Даміру Абдикадиру з Казахстану.

Максим Пилипець у ваговій категорії 69 кг по черзі впевнено переміг українця Юрія Авраменка, ізраїльтянина Мірослава Капулера, українця Нікіту Баранова, а у фіналі – ще одного співвітчизника Ярослава Самофалова.

Дмитро Рибалко, який є спортсменом-інструктором Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2019 рік, у ваговій категорії 75 кг спочатку виграв у представника Молдови Влада Гаврилюка, а після цього довів свою майстерність у протистояннях з українцями Яковом Левчиком, Віктором Литваком та Іваном Папакіним. Відзначимо, що завдяки цьому успішному виступу Дмитро виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

 
 

Фото – Федерація боксу Одеської області та www.kombat.odessa.ua

16.07.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах