Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Боксери Донеччини здобули дві «бронзи» чемпіонату Європи серед чоловіків до 22 років

З 9 по 17 березня в російському місті Владикавказ відбувся чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років.

Донецьку область на змаганнях успішно представили два спортсмени з Маріуполя, вихованці міської комплексної ДЮСШ «Лідер», представники школи вищої спортивної майстерності – Ростислав Білостоцький (тренер Ярослав Підмастерчик) та Дмитро Рибалко (тренери Ярослав Підмастерчик, Сергій Лісовин). Обидва здобули бронзові медалі, поступившись у півфіналах майбутнім переможцям своїх категорій.

Ростислав, який підходив до змагань у статусі володаря «бронзи» європейської першості 2017 року, виступив у вазі до 52 кг, де за нагороди билися 14 спортсменів. Згідно з жеребкуванням, перший бій на чемпіонаті Білостоцькому належало провести у чвертьфіналі – там його суперником став представник Ірландії Адам Хессіон, і Ростиславу вдалося здобути впевнену перемогу. У півфіналі спортсмену Донеччини протистояв Даніель Асенов з Болгарії, і, на жаль, Білостоцький поступився опоненту.

Дмитро Рибалко, у активі якого є «бронза» чемпіонату Європи 2016 року серед молоді, провів чотири поєдинки у ваговій категорії до 75 кг, де всього змагались 27 спортсменів. У першому колі він пройшов серба Алексу Марковіча, далі був сильнішим за Мухаммада Абділрасоона з Фінляднії, а у чвертьфіналі переміг представника Швеції Адама Чартої. У півфіналі Дмитро зустрівся з росіянином Олексієм Семикіним, і вдача була не на боці нашого боксера.

Відзначимо, що всього в активі збірної України за підсумками чемпіонату виявилось 5 нагород. «Золото» у ваговій категорії 81 кг здобув Олександр Погребняк з Полтавської області, ще дві «бронзи» до національної скарбнички принесли хмельничанка Анастасія Лісінська (у категорії 54 кг) та киянин Михайло Дзязько (у категорії 56 кг).

 
 
 
18.03.2019

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах