Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Римма Філімошкіна – срібна призерка XXIII літніх Дефлімпійських ігор у метанні молота

23 липня, у п’ятий день XXIII літніх Дефлімпійських ігор, які приймає Самсун (Туреччина), розпочалися змагання з легкої атлетики.

Найкращий результат у складі збірної України в цьому виді спорту показала представниця Донецької області – заслужений майстер спорту України з Маріуполя Римма Філімошкіна, яка спеціалізується в метанні молоту.

Найбільш дальньою для нашої спортсменки виявилася остання спроба – 61 м 74 см. Вона дозволила Риммі здобути срібну медаль змагань. Чемпіонкою в цій дисципліні стала норвежка Труде Раад, яка встановила нові світовий та дефлімпійський рекорди (66,35 м), бронзовою призеркою – ще одна українка Юлія Кисильова (61,54 м).

Зазначимо, що Дефлімпійські ігри в Самсуні були для Філімошкіної третіми в кар’єрі. У 2009 року спортсменка отримала «срібло», а в 2013 році – «бронзу». Наставником Римми є заслужений тренер України Наталя Василенко.

Додамо, що станом на кінець 23 липня за підсумками п’яти змагальних днів збірна команда України посідає стійку 2 сходинку, маючи 33 медалі (7 золотих, 9 срібних та 17 бронзових). У активі Донецької області – 1 золота, 1 срібна та 2 бронзові нагороди.

Вітаємо Римму Філімошкіну та її тренера Наталю Василенко зі срібною медаллю XXIII літніх Дефлімпійських ігор! Ви вкотре продемонстрували свої найкращі здібності, і ми бажаємо Вам іти до нових звершень та поставлених цілей у житті!

23.07.2017

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах